Bio Le Asolane Vřetena kukuřičná bezlepková, 250g

Kód: ECO86687
91 Kč / ks 81 Kč bez DPH 36 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

Těstoviny z kukuřičné bio mouky mají hrubý a porézní povrch a tak lépe udrží omáčky a koření. Vhodné pro celiaky. Druh těstovin: Eliche

Detailní informace

Detailní popis produktu

Návod k přípravě:
100 g těstovin vařte v osolené vodě (na 1 litr vody použijte 10 g soli) 8-9 minut. Občas promíchejte. Propláchněte vodou a servírujte.

Složení:
100 % kukuřičná mouka BIO

Průměrné výživové údaje ve 100 g:
Energie: 1502 kJ / 354 kcal
Tuky: 0,8 g
z toho nasycené nemastné kyseliny 0,13 g
Sacharidy: 79,49 g
z toho cukry: 0,63 g
Vláknina: 1,6 g
Bílkoviny: 6,37 g
Sůl: 0,02 g

Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.25 kg
Bez lepku: Ano
Obsah balení: 250 g
Země výroby: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

MOLINO DI FERRO POLENTA DA 500 GR

Produkty Molino di Ferro vznikají s ohledem na tradiční metody zpracování v historickém rodinném mlýně a pečlivým hledáním nejkvalitnějších surovin, zpracovávaných v rámci krátkého a udržitelného dodavatelského řetězce. Molino di Ferro je rodinný podnik s hlubokými kořeny v území, které předává pravé chutě spojené se starobylým mlýnem z generace na generaci. 

Historie Molino di Ferro sahá až do starobylého kamenného mlýna na břehu Brentelle, kde Giuseppe Marconato produkoval jemnou mouku a vybíral nejlepší kukuřici. Jeho syn Luigi předal tuto vzácnou zkušenost svému synovi, pečlivě kontroloval každý krok od výběru kukuřice až po konečné balení. Produkty, jako jsou polenta, těstoviny, sušenky a náhražky chleba, jsou vytvářeny recepturami zachovávajícími jedinečnou chuť spojenou s benátskou tradicí.

V 90. letech vznikly první kukuřičné těstoviny Molino di Ferro, které způsobily revoluci ve spotřebě těstovin. Od roku 2010 se jejich nabídka rozšířila o nové produkty, jako jsou sušenky, tyčinky, noky, tortellini a další lahůdky. Společná nit všech produktů spočívá v kvalitních a pravých surovinách, které jsou pečlivě vybírány a podléhají kontrole po celém zpracovatelském procesu.

Molino di Ferro kladou důraz na krátký a udržitelný dodavatelský řetězec. Vybírají kukuřici té nejlepší kvality, převážně z benátského venkova, a podporují místní farmáře v technické úrovni. Věří, že aktivním zapojením všech aktérů v dodavatelském řetězci lze zaručit špičkovou kvalitu.

Každá surovina, která dorazí do Molino di Ferro, je důkladně analyzována, aby odpovídala přísným firemním standardům. Každý krok výroby, od prvního zpracování po finální balení, je sledován odborníky, kteří zdůrazňují jedinečnou chuť a kvalitu produktů.

Kontrola kvality je stěžejní pro Molino di Ferro, který zajišťuje, že jejich produkty jsou bezpečné a odpovídají nejvyšším standardům. Certifikace pro bezpečnost potravin (BRC třída AA, IFS vyšší úroveň a BIO) a bezlepkové certifikace AIC - Spiga barreta jsou důkazem jejich závazku k vysokým standardům.

Molino di Ferro představuje udržitelný přístup, minimalizuje emise CO2 díky krátkému dodavatelskému řetězci a používá 100% recyklovatelný obal. S jejich produkty nejenže chrání životní prostředí, ale také nabízí dobroty s ověřenou kvalitou a bezpečností.

 
Produkty této značky naleznete v kategorii: Těstoviny