Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovalo se s bílou čokoládou se slaným karamelem.
Pod vrstvou bílé čokolády s jogurtem křupne dozlatova vypečený preclík a jahodový prach celé kouzlo korunuje. P.S.: Souznění jahod, jogurtu a čokolády připomene chuť jahodové...
Křupavé pražené mandličky v bílé čokoládě doslova vykoupané ve slaném karamelu jsou to pravé ořechové. Zobačka na svačinu na cesty, o kterou se nebudete chtít dělit. Dokonce i...
Takové banánky v čokoládě jste ještě nekřupali. Zralé a slaďounké banány se nejdříve proměnili v křupavou dobrotu procesem lyofilizace, tedy sušením mrazem a pak se obalili v...
Milujete čokoládu, křupavé ovoce a ořechy? Ochutnejte naprosté chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody nebo...