Hliníkový podnos oválný 44,5x29,5 cm ks

Kód: 1001988
24 Kč / ks 20 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Varianta
Možnosti doručení
Hliníkový podnos oválný 44,5x29,5 cm ks

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hliníkové servírovací podnosy
Hliníkové podnosy oválné (ALU) 44,5 x 29,6 cm
 se používají pro servírování teplé i studené kuchyně.
Na ALU podnosech lze servírovat nejrůznější maso, ryby, uzeniny, zeleninu, ovoce, ale také saláty, zákusky, slané i sladké pečivo a podobné delikatesy.
Hliníkové tácy jsou určené pro domácí oslavy, party i rauty a nejrůznější společenské události. Hliníkový podnos je vkusná dekorace imitující nerez, která dodá vaší tabuli slavnostní nádech.

ALU podnosy jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled. Podávání lahůdek a pokrmů na těchto tácech bude snadnější díky jejich lehkosti oproti těžší keramice a porcelánu..

Jednorázové hliníkové tácy jsou plně recyklovatelné a jsou schválené ke krátkodobému kontaktu s potravinami.
hliníkovým podnosům máme k dispozici všechny potřebné atesty a certifikáty

Výhody používání hliníkových servírovacích podnosů:
 
  • Recyklovatelné
  • Zdravotně nezávadné
  • Hygienické
  • Vodě i mastnotě odolné
  • Dekorativní a elegantní
  • Ekologické
  • Testované, certifikované, atestované
  • Vhodné ke styku s potravinami
  • Nenáročné na transport a skladovací prostor
  • Všestranné využití (komerční i soukromé účely)
  • Ideální pomocník pří pořádání rautů, večírků a oslav
  • Není třeba umývat, desinfikovat, jednorázové použití
  • Brání šíření virů a nemocí
  • Bezpečné použití (nehrozí zranění ze střepů)

Z hlediska recyklace je hliník velmi vhodný materiál, jelikož jeho recyklací se ušetří až 95 % energie, která je zapotřebí na výrobu hliníku z primární suroviny (bauxitu). Hliník jako anorganická látka navíc recyklací neztrácí svoji kvalitu, jako je tomu u organických materiálů (plast nebo papír).
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Hliníkové misky a podnosy
Distribuce: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: