Mixit Čokoládové nadělení, 450 g
Kód: BR-3952Detailní popis produktu
Složení:
Vlašské ořechy v hořké čokoládě a skořici (20 %), pražené mandle v mléčné čokoládě (20 %), černý rybíz v mléčné čokoládě (18 %), aronie v bílé čokoládě (18 %), lískové oříšky v mléčné čokoládě (14 %), kávová zrna v hořké čokoládě (10 %) (mléčná čokoláda 41 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma), hořká čokoláda 24 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), bílá čokoláda 12 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená smetana, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), proslazená aronie 5,8 % (cukr, aronie, dextróza, regulátor kyselosti: kyselina citronová), jádra vlašských ořechů 4,2 %, pražená jádra lískových ořechů 4,1 %, jádra mandlí pražená 4 %, lyofilizovaný černý rybíz 2,5 %, pražená kávová zrna 1,4 %, mletá skořice 0,8 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %, v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 %. Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů, sóji a sezamu. Může obsahovat části skořápek.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 2267.0 kJ / 541.57 kcal |
Tuky | 35.0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16.0 g |
Sacharidy | 49.0 g |
z toho cukry | 45.0 g |
Vláknina | 4.8 g |
Bílkoviny | 6.9 g |
Sůl | 0.12 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
Bez lepku: | Ano |
Obsah: | 450 g |
Země výroby: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Mixit vytvořili dva mladí muži, Tomáš a Martin, bývalí spolužáci ekonomie na vysoké škole. Krátce po promoci se spojili s myšlenkou vytvořit projekt, který by přinesl opravdový užitek na český trh. S nadějemi na úspěch u investorů pro své nadšené projekty se rozhodli jít vlastní cestou, odmítli financování od investičních podílníků a od roku 2010 podnikají z vlastních či rodinných zdrojů. Jsou aktivní ve všech dílčích procesech, které vedou k uspokojení zákazníka.