Topnatur Probio kaše Vanilka, 60 g

Kód: ECO992101
22 Kč / ks 20 Kč bez DPH 0 Kč / 1 g
Skladem u partnera
Možnosti doručení

Probio kaše Vanilka je ideální volbou pro ty, kteří ocení jednoduchost a pravou vanilkovou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato lehce stravitelná rýžová kaše je obohacena o probiotika a je perfektní pro rychlou a výživnou snídani.

Klíčové vlastnosti:

  • Bez kaseinu, laktózy a lepku: Vhodná pro osoby s výživovými omezeními a zájemce o racionální stravování.
  • Vegan: Neobsahuje živočišné produkty.
  • Probiotické kultury: Obsahuje probiotické kultury s množstvím 2 miliardy na 1 porci.
  • Prebiotická vláknina: FOS (fruktooligosacharidy) ve výši 6,4 %, které jsou důležité pro podporu růstu probiotických kultur.
  • Vitaminy a minerály: Kaše obsahuje vitaminy A, B1, B6, B12, C, D3 a minerály vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu pantothenovou.

Příprava:

  1. Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody (max. 80 °C).
  2. Dobře promíchejte.
  3. Po 3 minutách je kaše připravena ke konzumaci.

Složení:

Instantní rýžová mouka (40 %), kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS (rozpustná vláknina, 6,4 %), nativní kukuřičný škrob, třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), vanilkový extrakt (0,16 %), aroma, barviva (betakaroten, riboflavin), emulgátor (E472e - rostlinný původ), stabilizátor (E340), protispékavá látka (E551).

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1782 kJ (425 kcal)
Tuky 18 g
z toho nasyc. mastné kyseliny 17 g
Sacharidy 59 g
z toho cukry 6,6 g
Vláknina 6,2 g
Bílkoviny 3,7 g
Sůl 0,91 g

 

Probio kaše Vanilka je vhodná pro rekonvalescenty, sportovce, osoby s intolerancí k laktóze, bezlepkovou dietou, vegany, seniory i děti. Nabízí jednoduchou a výživnou možnost pro každodenní stravování.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaše
Hmotnost: 0.1 kg
Bez laktózy: Ano
Bez lepku: Ano
Obsah: 60 g
Příchuť: Vanilka
Vegan: Ano
Země výroby: Česká republika
Bez kaseinu: Ano
S probiotiky: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: